FRISS!

 

BÉRFŐZÉS!

Főzesse nálunk gyümölcscefréjét!
2021. január 1-től megszűnt a bérfőzési szeszadó!
Az Önök cefréjéből a lehető legjobb minőségű pálinkát készítjük el, hisz közel 80 éves tapasztalattal rendelkezik pálinkafőzdénk.
Időpontot az alábbi számokon tud egyeztetni: T:06 70 4173844 és 06 79 558010

 

A Madarasi Birspálinka védett elnevezés lett az EU-ban! Szeretnénk figyelmébe ajánlani ezt az Uniós Oltalmat elnyert pálinkánkat!

Mit is jelent ez: a hagyományt, a termelői közösséget, annak tudását, speciális termékkaraktert és minőségi szintet. A „Madarasi Birspálinka” alapanyagát adó birs számára kiváló környezetet biztosít a napfényben gazdag éghajlat és a laza, könnyen felmelegedő homoktalaj. A „Madarasi Birspálinka” készítése során különleges lépés, hogy a birset feldolgozás előtt utóérleljük, így a gyümölcsben az aromaanyagok tovább koncentrálódnak, ezzel is biztosítva a pálinka egyedi ízvilágát. A birset megtisztítjuk a gyümölcs felületét borító ún. molyhoktól mosás és dörzsölés-törölgetés útján, ennek köszönhetően még lágyabb és selymesebb karakterű lesz. Más birspálinkáktól eltérően a „Madarasi birspálinka” illatában teltebb, kompótosabb jegyeket hordoz, melyet a birs citrusossága erősít fel.

A földrajzi területhez kötődő egyedi, minőségi jellemzőkkel rendelkező italok különleges értéket képviselnek a piacon!

Kalocsai Porcelánfestő Manufaktúrában elkészült az egyedi tervezésű, kalocsai motívumokkal díszített "Madarasi Pálinkás Kulacs" , melybe szintén pálinkafőzdénk egyik legnagyobb büszkeségét, az Unios Oltalmat elnyert Madarasi Birspálinkát töltöttük.

 

 

Lakatos Márton Pálinka Életműdíjat kapott! A pálinka nemzeti italunk, amely közösséget formál és palackba zárja a gyümölcsökben rejlő esszenciát. A pálinka minőségéről a főzőmesterek szaktudása gondoskodik, ezt az értékteremtő munkát jutalmazták az Országházban. Az életműdíjat átadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

 

         

 

A 2021. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjátadó ünnepsége az Országházban volt. A Madarasi Pálinkaház 14 tétellel nevezett, mely közül 13 kapott arany, ezüst vagy bronz minősítést.

 

 Uniós oltalomban részesült a Madarasi Birspálinka! Az Európai Bizottság szeptember 21-én kihirdetett rendeletével a „Madarasi birspálinka” védett elnevezés lett az EU-ban.

 

https://kormany.hu/hirek/unios-oltalomban-reszesult-a-madarasi-birspalinka"

 

A 2021-es Nemzeti Pálinkakiválóság Programra 23 pálinkaház 144 tétellel nevezett, ebből összesen 78 tételt díjaztak. A Madarasi Szőlőpálinkát beválasztották a Pálinkakiválóságok közé.

Itthon Bács-Kiskunban "- új imázsfilm készült megyénkről, melyen keresztül bemutatkoznak a Megyei Értéktárba bekerült termékek, köztük a Madarasi Pálinkák is!

 

 

Újdonság!   nyERŐPÁRok !

A Madarasi Pálinkaház három új termékkel lepte meg fogyasztóit! Különleges főzeteinket házasítottuk, hogy egy különleges ízvilágot hozzunk létre  40 % V/V alkoholfokkal!

 

                                                         

     Lezajlott a 2020. évi Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny, ahová 11 termékkel neveztünk. Pálinkáink közöl egy arany, kettő ezüst és 7 bronz minősítést kapott!

Kiválasztották a Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál alkalmából megrendezett Pálinka Párbaj nyertes pálinkát! "Az év pálinkája Kecskeméten 2019-ben" a Madarasi Pálinkaház Limitált Prémium Málnapálinkája!
"A fesztivál Barackpálinkája 2019-ben" ismét a Limitált Prémium Barackpálinkánk lett!

  

 

Június 20-án az Országházban kihirdették az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny eredményeit! A Madarasi Pálinkaház 9 termékkel nevezett, amiből mindegyik érmet nyert, 5 termékünk ezüst, négy pedig bronz minősítést kapott !

                       

 

Kiválasztották Magyarország Pálinkakiválóságait!

A Madarasi Pálinkaház két terméke kapta meg e címet, Madarasi Körtepálinka és Madarasi Szőlőpálinka !

 

NEMZETI OLTALMAT KAPOTT A MADARASI BIRSPÁLINKA!!!


2018.12.07-én üzemvezetőnk Kispál Benák Brigitta bemutatta Pálinkaházunk eddigi történelmét az Agrárminisztériumban  majd Dr.Feldman Zsolt államtitkár átnyújtotta az elismerésért járó oklevelet.

   

 

A 2018. évi keceli Kárpát-medencei Pálinka- és Párlatversenyen ismét remekeltek a Madarasi Pálinkák. A nevezett 10 párlatból mindegyik érmet kapott a szakmai zsűritől,így 2018-ban BÁCS-KISKUN MEGYE LEGEREDMÉNYESEBB PÁLINKAFŐZDÉJE CÍMET A MADARASI PÁLINKAHÁZ VISELHETI !
A Bor-,Pálinka-,Párlat- és Palackszépségversenyen a Madarasi Körtepálinka 1. helyezést ért el.

 

ÚJDONSÁG!!!

Megjelent a Madarasi Pálinkaház új terméke a Lux Barát Bitter!

A 9 féle gyógynövényt tartalmazó gyomorkeserűt keresse az üzletekben!

Lux Barát Bitter

Olyan ital, amelyet száz évig csak szűk egyházi körökben élveztek. Lux János csantavéri plébános 1874-ben kelt följegyzéséből ismerjük a receptet. Ünnepi alkalmak aperitív italává emelik a benne oldott gyógyfüvek finom aromái.