FRISS !

 

          Lezajlott a 2020. évi Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny, ahová 11 termékkel neveztünk. Pálinkáink közöl egy arany, kettő ezüst és 7 bronz minősítést kapott!

 

Kiválasztották a Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál alkalmából megrendezett Pálinka Párbaj nyertes pálinkát! "Az év pálinkája Kecskeméten 2019-ben" a Madarasi Pálinkaház Limitált Prémium Málnapálinkája!
"A fesztivál Barackpálinkája 2019-ben" ismét a Limitált Prémium Barackpálinkánk lett!

   

 

Június 20-án az Országházban kihirdették az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny eredményeit! A Madarasi Pálinkaház 9 termékkel nevezett, amiből mindegyik érmet nyert, 5 termékünk ezüst, négy pedig bronz minősítést kapott !

                       

 

Kiválasztották Magyarország Pálinkakiválóságait!

A Madarasi Pálinkaház két terméke kapta meg e címet, Madarasi Körtepálinka és Madarasi Szőlőpálinka !

 

 

NEMZETI OLTALMAT KAPOTT A MADARASI BIRSPÁLINKA!!!


2018.12.07-én üzemvezetőnk Kispál Benák Brigitta bemutatta Pálinkaházunk eddigi történelmét az Agrárminisztériumban  majd Dr.Feldman Zsolt államtitkár átnyújtotta az elismerésért járó oklevelet.

   

 

A 2018. évi keceli Kárpát-medencei Pálinka- és Párlatversenyen ismét remekeltek a Madarasi Pálinkák. A nevezett 10 párlatból mindegyik érmet kapott a szakmai zsűritől,így 2018-ban BÁCS-KISKUN MEGYE LEGEREDMÉNYESEBB PÁLINKAFŐZDÉJE CÍMET A MADARASI PÁLINKAHÁZ VISELHETI !
A Bor-,Pálinka-,Párlat- és Palackszépségversenyen a Madarasi Körtepálinka 1. helyezést ért el.

 

ÚJDONSÁG!!!

Megjelent a Madarasi Pálinkaház új terméke a Lux Barát Bitter!

A 9 féle gyógynövényt tartalmazó gyomorkeserűt keresse az üzletekben!

Lux Barát Bitter

Olyan ital, amelyet száz évig csak szűk egyházi körökben élveztek. Lux János csantavéri plébános 1874-ben kelt följegyzéséből ismerjük a receptet. Ünnepi alkalmak aperitív italává emelik a benne oldott gyógyfüvek finom aromái.