FRISS!

Az idei keceli Kárpát-medencei Pálinka- és Párlatversenyen ismét remekeltek a Madarasi Pálinkák. A nevezett 10 párlatból mindegyik érmet kapott a szakmai zsűritől,így 2018-ban BÁCS-KISKUN MEGYE LEGEREDMÉNYESEBB PÁLINKAFŐZDÉJE CÍMET A MADARASI PÁLINKAHÁZ VISELHETI !
A Bor-,Pálinka-,Párlat- és Palackszépségversenyen a Madarasi Körtepálinka 1. helyezést ért el.

 

 

2018.augusztus 11-én rendeztük meg a II.Felső-Bácskai Pálinka-vigadalom és Termelői Kiállításunkat Madarason, ahol egész nap a pálinkájé volt a főszerep! E napon ünnepeltük a Madarasi Pálinkafőzde 75.születésnapját, az egyéni vállalkozás 20. és a Madarasi Pálinka 10. évfordulóját. Képes összefoglalónkat a galériában tekinthetik meg.

Lakatos Márton "pálinkafőző mester és pálinkalovag" a Madarasi Pálinkaház tulajdonosa , Madaras hírnevének terjesztéséért "Madaras községért", vagyis MADARAS DÍSZPOLGÁRA díjat vehetett át a 2018. évi Madarasi Napokon Borbás Marcsival és Sáfár Mónikával együtt.

 

Borbás Marcsi, Lakatos Márton, Sáfár Mónika Borbás Marcsi, Lakatos Márton, Sáfár Mónika

 

2018. júniusában tartották a Pálinka Országkóstoló Díjátadó ünnepséget a Parlament Felsőházi termében. A résztvevőket Zsigó Róbert köszöntötte. Az Országkóstoló keretén belül került megrendezésre a 2018. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny.A nevezett 9 pálinkánkból 8 díjazott lett.

 

ÚJDONSÁG!!!

Megjelent a Madarasi Pálinkaház új terméke a Lux Barát Bitter!

A 9 féle gyógynövényt tartalmazó gyomorkeserűt keresse az üzletekben!

Lux Barát Bitter

Olyan ital, amelyet száz évig csak szűk egyházi körökben élveztek. Lux János csantavéri plébános 1874-ben kelt följegyzéséből ismerjük a receptet. Ünnepi alkalmak aperitív italává emelik a benne oldott gyógyfüvek finom aromái.