BÉRFŐZÉS!

 
2021. január 1-től megszűnt a bérfőzési szeszadó!
 
Az Önök cefréjéből a lehető legjobb minőségű pálinkát készítjük el, hisz közel 80 éves tapasztalattal rendelkezik pálinkafőzdénk. A finom pálinka titka a gyömölcsválasztás, a szakszerű cefrézés, majd ezt a folyamatot a megfelelő szaktudású főzőmester munkájával lehet megkoronázni.

A főzdében két darab 400 literes közvetlen tüzelésű főzőüst ás egy db 325 literes finomító üst üzemel. A réz elősegíti az aromakomponensek kialakulását, feldúsulását. Minél nagyobb a rézfelület, annál finomabb lesz a párlatunk.

Egy háztartásban élő, gyümölcstermelő család egy évben legfeljebb 50 liter 86 térfogatszázalékos (84 liter 51 térfogatszázalékos) pálinkát főzethet.

Főzési díj: érdeklődjön telefonon 

 

A jó pálinka titka:

- Kiváló minőségű, érett egészséges gyümölcsökből készül.

- Tiszta, technológiai hibáktól mentes.

- Hűen tükrözi az adott gyümölcs illat- és ízvilágát.

- Utóíze harmonikus, hosszantartó gyümölcsös íz.

- Egyedi értékeket képvisel.

 

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

+36-79/558-010; +36-70/417-3844

madarasipalinka@t-online.hu